MENIU

Cum se folosesc interlopii de politicieni - Baron PSD: „Sunt frate cu Clanul Sportivilor din Militari. Thuma e prietenul meu”

Cum se folosesc interlopii de politicieni - Baron PSD, despre legătura cu Clanul Sportivilor și Thuma

Actualul președinte al Consiliului Județean Ilfov - Hubert Thuma are legături directe cu interlopii. Dovada legăturilor transpartinice ale politicienilor cu clanurile interlope este o înregistrare din toamna anului 2019, înaintea alegerilor prezidențiale, legată de aranjamentele imobiliare de milioane de euro pe terenurile din sudul Bucureștiului.

„Ce faci dacă ai vreo surpriză și Viorica iese președinte? Tu i-ai dat la ... în continuare. Nu vreau să-mi dau seama ce ți se întâmplă. Nu vreau!

Deci până în momentul de față nu s-a putut. Pentru că i s-a promis, i s-a promis, i s-a promis. Da? E și el la suta asta a mea care am dat-o. Ca să înțelegi.

Deci nu-mi face iureșul, poți să o strici de tot. Mai bine vorbește cu Niță. Și pune umărul la șmecherie ca să fie toate odată. Ascultă ce-ți spune Florian.

Și dacă nu e Niță, Hubert (Thuma - n.red) e fratele meu. Cu Clanul Sportivilor din Militari sunt frate. Cu mulți. Cu Vasiloi, cu cine vrei tu, cu Cornel, cu Hubert, cu toți. Sunt frații mei. Da?

Fii băiat deștept și vorbește cu Niță. Și-ți explică”, se arată într-o înregistrare din interiorul organizației PSD Ilfov în toamna anului 2019, potrivit riseproject.ro.

„Este vorba de Florian Puiu, fost secretar executiv PSD Ilfov, cu un consilier județean. A fost un scandal uriaș în acea perioadă la CJ Ilfov, a declarat, marți, Anca Alexandrescu, la Culisele statului paralel.