MENIU

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE în cazul gravidei în luna a 7-a, din Vrancea: Femeia s-ar fi înjunghiat singură. Ce s-a întâmplat cu bebelușul

Gravidă

Scene din ce în ce mai dramatice se petrec în țara noastră. Ultima dintre ele a avut loc, luni seara, în județul Vrancea, acolo unde o gravidă în vârstă de 36 de ani a ajuns în stare gravă la spital, cu o rană la nivelul abdomenului, survenită prin înjunghiere. Aceasta a fost operată de urgență și în prezent se află la Terapie intensivă. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic în cazul bebelușului nenăscut. Șocant este însă anunțul făcut de polițiști, potrivit cărora rana ar fi fost provocată chiar de femeie

O femeie de 36 de ani din Vrâncioaia, însărcinată în luna a 7-a, a fost adusă luni noapte la Spitalul Județean din Focșani, în jurul orei 23.30.

Gravida fusese înjunghiată  în burtă și a ajuns la spital în stare foarte gravă, spun medicii, respectiv în șoc hemoragic. În ciuda eforturilor depuse, bebelușul nu a mai putut fi salvat.

În acest moment femeie se află internată la Terapie intensivă pentru îngrijiri medicale, starea ei fiind stabilă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al SJU Focşani, Alina Cosma, la momentul intervenţiei chirurgicale fătul ar fi fost deja mort.

Anunțul poliției este însă șocant. Oamenii legii susțin că femeia de 36 de ani s-ar fi înjunghiat, de fapt, singură.

"La data de 13 decembrie, ora 21,36, am fost sesizaţi prin 112 cu privire la un conflict în familie pe raza comunei Vrâncioaia. Din primele verificări efectuate de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Tulnici a rezultat faptul că în urma unor neînţelegeri în familie, femeia, care era însărcinată, ar fi luat un cuţit din bucătărie, cu care s-ar fi înjunghiat în abdomen. Aceasta a fost transportată la o unitate medicală, în vederea primirii îngrijirilor medicale necesare", a precizat IPJ Vrancea.