MENIU

Aglomeraţie la voucherele pentru biciclete, în Capitală. Ambulanța, chemată de urgență

<p>Coadă pentru biciclete</p>
Coadă la biciclete
<p>Coadă pentru biciclete</p>
<p>Coadă pentru biciclete</p>

Coadă uriașă la voucherele pentru biciclete oferite de Primăria Capitalei. Ieri s-a dat startul înscrierilor și, pentru că programul funcționează pe principiul ,,primul venit, primul servit", bucureștenii s-au înghesuit să depună cererile. A fost o nouă zi de calvar pentru doritorii de biciclete, care s-a soldat cu cel puțin două incidente.

UPDATE. Unei femei i s-a făcut rău în timp ce aștepta la coadă și a fost chemată ambulanța, transmite corespondentul Realitatea TV. De asemenea, o altă persoană aflată la coadă a fost acroșată ușor de o mașină.

Dis de dimineaţă, sute de oameni s-au strâns la Centrul pentru Relaţii cu Cetăţenii al Primăriei Generale. Asta, pentru a putea beneficia de unul dintre cele cinci mii de vouchere în valoare de cinci sute de lei fiecare, prin care îşi pot cumpăra de la biciclete la trotinete sau dispozitive Segway.

În jurul orei 17, oamenii au fost anunţaţi că pot depune cereri pentru voucher şi online. Însă bucureştenii nu au renunţat aşa uşor, de teamă să nu rămână cu buza umflată.

Iar în aceste condiţii, nu a durat mult până ca spiritele să se încingă.

De cealaltă parte, consilierii din opoziţie acuză ca activitatea din Primărie a fost blocată, din cauză că toţi angajaţii au fost obligaţi să lucreze doar cu bucureştenii care au încercat să pună mâna pe un voucher.

 
Mai multe articole despre:
biciclete vouchere pentru biciclete