MENIU

Coşmarul unei tinere atacate în scara blocului: "A încercat să-mi dea pantalonii jos"

Tânăra a fost atacată în scara blocului

Un liceean de 19 ani a agresat sexual o tânără de 24 de ani în scara unui bloc de pe bulevardul Unirii din Buzău. Incidentul a avut loc la orele amiezii, când zona era intens circulată.

Atacatorul a fost identificat după ce oamenii legii au vizionat imagini de pe camerele de supraveghere aflate la locul producerii incidentului, scrie stiridebuzau.ro.

Victima de 24 de ani a trăit clipe de groază în momentul întâlnirii cu atacatorul. A fost urmărită până în scara blocului imediat după ce şi-a luat rămas bun de la prietenul ei. Ajunsă în dreptul liftului, fata povesteşte că a fost atacată cu sălbăticie de un necunoscut.

"A încercat să-mi dea pantalonii jos, am ţipat şi apoi m-am luptat cum am putut cu el preţ de vreo 2 minute. Deşi ţipam cât puteam nu-mi dădea drumul. A reuşit să mă pipăie pe sâni apoi mi-a băgat mâna în chiloţi. Ca să nu-mi dea pantalonii jos m-am lăsat pe vine şi apoi m-am prăbuşit încercând să-l lovesc cu picioarele. Am avut noroc cu vecinii care au sărit să mă salveze şi l-au pus pe fugă", a declarat Cristina B, victima de 24 de ani.

În tot acest timp părinţii victimei habar nu aveau prin ce calvar trece fiica lor pe casa scării. "Am văzut-o pe geam când a venit la intrarea în bloc, şi m-am dus să deschid când a sunat la interfon. De la geam am văzut pe cineva în spatele ei dar n-am ştiut că o va urmări în bloc. Am început să-mi fac griji când am văzut că nu mai ajunge în casă. Într-un târziu când a sunat la uşă mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva rău pentru că plângea în hohote" ne-a declarat Elena B, mama victimei.