MENIU

Copil căzut în apă dintr-o barcă în derivă, cu doar câteva ore înainte de tragedia de pe Mureș! Niciun pasager NU purta vestă de salvare - VIDEO

Barcă

Un copil acazut din barca in raul Mures, exact in locul unde a avut loc tragedia de duminica seara. Incidentul s-a petrecut cu doar cateva ore inainte, barca fiind filmata cel mai probabil de oamenii de pe marginea lacului.

In imaginile aparute in spatiul onlinse se poate vedea cum un copil cade in apa dintr-o barca aflata in deriva pe raul Mures. Niciun pasager din barca respectiva nu purta vesta de salvare, situatia fiind similara cu cea care a dus la tragedia de duminica

„Ieri erau multi copii si adulti care se plimbau cu barcile, fara sa fie cineva specializat ca sa zic asa, nimeni nu avea vesta. La un moment dat am auzit acel sunet de motor care se aude in momentul in care o barca se rastoarna (am facut mult timp kaiac de performanta si sunt obisnuit cu sunetul motorului de barca). Cand m-am intors, un baiat era in apa si barca plutea in deriva. Au venit restul barcilor si l-au scos", a povestit pentru Opinia Timisoarei un barbatcare se afla la terasa in momentul producerii incidentului.

Reamintim ca cand o barca cu 12 oameni s-a rasturnat in zona Periam Port de pe raul Mures, duminica. In urma incidentului, un copil de 3 ani a murit, iar alti doi copii si doi adulti sunt in continuare dati disparuti, fiind cautati de pompieri.

Citește și Bărbatul care conducea "barca morții" pe râul Mureș a fost reținut - detalii șocante despre ambarcațiune

Mai multe articole despre:
copil mures barca