MENIU

Cod galben de vânt, burniță sau ploaie în 8 județe, în această seară. Se va depune polei

Cod galben de vânt, burniță sau ploaie în 8 județe

Meteorlogii au emis mai multe avertizări nowcasting cod galben de intensificări ale vântului, ploaie sau burniță care poate favoriza depunerea de polei în județele Dolj, Mehedinți, Constanța, Tulcea, Brăila, Ialomiţa, Buzău și Călăraşi. Avertizările sunt valabile marți seară. 

Cod galben de burniță care depune polei, marți, între orele 21:00 și 23:00, în județul Dolj: Calafat, Băilești, Poiana Mare, Moțăței, Ciupercenii Noi, Maglavit, Cetate, Galicea Mare, Desa, Bistreț, Bârca, Unirea, Gighera, Rast, Afumați, Goicea, Giurgița, Urzicuța, Piscu Vechi, Ghidici, Negoi, Seaca de Câmp, Cioroiași, Siliștea Crucii, Măceșu de Sus, Catane, Galiciuica, Măceșu de Jos, Cârna, Izvoare și județul Mehedinţi: Cujmir, Salcia, Gârla Mare, Dârvari, Obârșia de Câmp, Pristol, Vrata.

Cod galben de intensificări temporare ale vântului, cu viteze la rafală de 55 - 65 km/h, marți seară, de la 20:00 până la 00:00, în județele Constanța și Tulcea.

Cod galben de ploaie (local) sau burniță care depune polei, marți, de la 20:00 până la 00:00, în județele Brăila, Ialomiţa, Buzău (zona joasă) și Călăraşi.

 

Mai multe articole despre:
cod galben de vant polei meteorologi