MENIU

Circulație îngreunată în București, în Zona Muncii și la Pasajul Unirii. Care este cauza

Circulaţia este îngreunată, în Capitală, de duminică dimineaţă, în special în zona Muncii şi la intrarea în Pasajul Unirii dinspre bulevardul Mărăşeşti, din cauza restricţiilor de circulaţie pentru Maratonul Internaţional Bucureşti, valabile până la ora 17.00, scrie Mediafax

Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Andrei Codău, a mai declarat pentru MEDIAFAX că sunt agenţi de circulaţie în fiecare intersecţie, pentru că altfel şoferii ar da probabil gardurile la o parte să treacă. El a explicat că sunt şoferi care nu înţeleg de ce trebuie să ocolească.

Pe de altă parte, traficul este în general redus, iar în zona de nord a Capitalei nu sunt probleme, a mai precizat Codău.

În vederea desfăşurării Maratonului Internaţional Bucureşti, duminică, între orele 6.30 şi 17.00, nu se poate circula în Piaţa Constituţiei, pe bulevardul Libertăţii (între Piaţa George Coşbuc şi Splaiul Independenţei), bulevardul Unirii (între Piaţa Alba Iulia şi Piaţa Constituţiei), bulevardul Decebal (între Piaţa Alba Iulia şi Piaţa Hurmuzachi), bulevardul Basarabia (între Piaţa Hurmuzachi şi intersecţia cu bulevardul Chişinău), zona Naţional Arena, bulevardul Naţiunile Unite, strada Halelor (de la bulevardul I.C. Brătianu până la Splaiul Independenţei), Splaiul Independenţei (pe ambele maluri ale Dâmboviţei, între intersecţia Podul Eroilor cu bulevardul Ştirbei Vodă şi Piaţa Unirii) şi Calea Victoriei (între intersecţia cu Splaiul Independenţei şi până la Biserica Kretzulescu).

 

 Mai mult pe Mediafax