MENIU

Ciomu de la Primăria Capitalei taie orice organ viril

Modelul primarului Sorin Oprescu pare să fie Naum Ciomu, doctorul devenit celebru, după ce în timpul unei intervenții chirugicale a fragmentat penisul unui pacient în mai multe bucăți.

Modelul primarului Sorin Oprescu pare să fie Naum Ciomu, doctorul devenit celebru, după ce în timpul unei intervenții chirugicale a fragmentat penisul unui pacient în mai multe bucăți. Pentru cei care nu știu, sau poate nu își amintesc povestea o să fac o scurtă recapitulare.

        Chirurgul urolog Naum Ciomu a fost dat în judecată în octombrie 2004 pentru vătămare corporală gravă din culpă, după ce, în timpul unei intervenţii chirurgicale, a fragmentat, accidental, penisul unui pacient în mai multe bucăţi. Ciomu şi-a pierdut atunci dreptul de a profesa ca medic primar chirurg-urolog.
În 2006, Judecătoria sectorului 5 l-a condamnat pe Naum Ciomu la un an de închisoare cu suspendare şi la plata unor daune morale de 125.000 de euro. Atât partea vătămată, cât şi doctorul Ciomu au fost nemulţumiţi de soluţia instanţei şi au făcut apel. Ultima instanță l-a obligat pe Ciomu să plătească victimei 500 de mii de euro. Cazul a fost închis, victima a divorțat, iar măcelarul s-a întors la catedră. Dascălul a vorbit la cursurile lui chiar despre modul în care s-a produs mult mediatizatul accident din 2004, când i-a secţionat penisul lui Ion Jiga. "Am suferit un accident vascular în acele momente şi i-am anunţat pe colegii mei de operaţie că nu mă simt bine. Nu am primit însă ajutor din partea lor", le-a explicat doctorul Ciomu cursanţilor.

    La fel face și Oprescu, taie, zilnic, orice organ viril al Capitalei, invocând ca și confratele său, urologul Ciomu, un accident vascular care îi întunecă mințile. După modelul Ciomu, Oprescu invocă lipsa de sprijin din partea colegilor și mutilează orice lucru făcut cu sens de primarii ,,nechirurgi,, care s-au succedat la PMB înaintea domniei sale. Omul este obsedat!  Vrea să opereze tot și, pare să nu înțeleagă, că infrastructura pe care o operează ajunge la morga construcțiilor civile.

    Dacă ar fi condamnat, la fel ca și Ciomu, pentru malpraxis, Oprescu ar merita cea mai blândă pedeapsă: să locuiască cel puțin  doi ani în șantierele deschise în inima orașului în buza sutelor de megaghetouri comuniste în care viețuiesc sute de mii de oameni.  Să audă 24 din 24 de ore sirene, picamere, buldozere, excavatoare, să respire numai praf, să nu poată întinde rufele la uscat, să nu aibe loc de parcare și să audă numai înjurături.

Mai multe articole despre:
null