MENIU

Cinci răniți în urma unui accident rutier între un microbuz transport persoane și o mașină, în județul Timiș. Printre victime, și o minoră de 8 ani

Ambulanță - imagine de arhivă

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, în urma unui accident care s-a produs la ieşire din Timişoara, între un microbuz în care se aflau nouă persoane şi un autoturism. Printre răniți se află şi o minoră de 8 ani. Poliţiştii a deschis o anchetă.

Un accident rutier a avut loc sâmbătă, pe Calea Aradului din Timişoara. În urma impactului dintre un microbuz și un autoturism au rezultat cinci victime. Vorbim despre cei doi şoferi ai autovehiculelor implicate în accident, două femei şi o fată de opt ani. Acestea au suferit răni ușoare.

”Un bărbat, în vârstă de 46 de ani, aflat la volanul unui microbuz, în care se aflau 9 persoane, a ieşit de pe Aleea Agronomiei pe Calea Aradului şi nu ar fi acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani, care circula regulamentar pe Calea Aradului dinspre Arad spre Timişoara. În urma impactului, au rezultat 5 victime: ambii conducători auto,o feţiţă de 8 ani, pasageră în autoturism şi 2 femei, pasagere în microbuz”, precizează Inspectoratul Județean de Poliție (IPJ) Timiş.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Mai multe articole despre:
microbuz accident accident rutier timis raniti