MENIU

CAMERA ASCUNSĂ. Cum reacţionează românii când sunt invitaţi la masă de o tânără necunoscută

O tânără din Republica Moldova aflată în Bucureşti îi invită la masă, pe neaşteptate, pe trecătorii care se opresc să îi ofere nişte indicaţii cu privire la cel mai apropiat restaurant. Cum reacţionează ei? Prima emisiune online dedicată exclusiv Experimentelor Sociale realizate în România poate fi urmărită pe REALITATEA.NET şi pe Youtube. Echipa realizatorilor este formată din actori profesionişti, psihologi şi sociologi.

O tânără aflată pentru prima dată în Bucureşti vă cere indicaţii cu privire la cel mai apropiat restaurant, apoi, pe neaşteptate, vă invită la masă. Cum aţi reacţiona?

Urmăriţi în clipul video de mai jos reacţiile trecătorilor din Bucureşti la invitaţia unei tinere din Chişinău.

Un experiment social reprezintă un proiect de cercetare realizat cu subiecţi umani în lumea reală. Se investighează, de obicei, reacţia oamenilor, individual sau în grup, când sunt martorii sau chiar fac parte dintr-un scenariu pregătit în care se reproduce o situaţie ipotetică excepţională (de exemplu răpiri de persoane, violenţă fizică, tâlhării etc.).

Emisiunea este împărţită în episoade scurte, publicate cu o frecvenţă săptămânală pe REALITATEA.NET şi Youtube.

Totul este real, reacţiile trecătorilor sunt autentice!

Emisiunea este produsă de PacPac StudioS şi prezentată de Cătălin Palavescu. Echipa este formată din actori profesionişti, psihologi şi sociologi.