MENIU

Breitling B55 Connected. Alternativa FABULOASĂ la smartwatch-uri

Celebrul producator elvetian de ceasuri  Breitling a gasit o solutie foarte interesanta pentru a contracara moda smartwatch-urilor. A lansat Breitling B55 Connected, un ceas care are un look sportiv, in stilul clasic, si functii de smartwatch, relatează GadgetReport.ro

Primul ceas cu functii inteligente dezvoltat de  Breitling poate fi considerat un exemplu despre cum pot fi imbinate ambele tehnologii.

 In carcasa de titan si sub sticla de safir, Breitling B55 Connected are un display cu functii analog (limbile clasice si cadranul orar) si digitale (doua mini display-uri) pe care sunt afisate informatiile dorite de utilizator. Ecranele se aprind de fiecare data cand ceasul este inclinat la un unghi de 35 de grade.

 Principala diferenta fata de smartwatch-uri este ca functiile smart ale Breitling B55 Connected pot fi controlate doar de pe telefon si nu invers, ca in cazul ceasurilor precum Apple Watch sau Samsung Gear 2.

 De pe aplicatia dedicata de mobil, utilizatorii pot sa seteze alarmele, sa schimbe fusul orar, sa ajusteze functiile ecranului si parametrii de functionare si sa activeze "night mode".

 Detalii despre functiile ceasului si un clip video de prezentare vedeti pe GadgetReport.ro