MENIU

Bogdan Diaconu îl felicită pe Mirel Palada pentru pumnul dat lui Goţiu: Aşa merită toţi trădătorii

Bogdan Diaconu, lider PRU şi bun prieten cu Sebastian Ghiţă l-a felicitat pe Mirel Palada pentru lovitura pe care i-a aplicat-o parlamentarului USR, Mihai Goţiu, susţinând că de un tratament similar trebuie să beneficieze toţi "trădătorii care apără interese lui Soroş".

"Bravo, Mirel Palada! Aşa merită toţi trădătorii de la USR care au ales să apere interesele lui Soroş şi ale străinilor împotriva intereselor românilor!", a scris Diaconu pe Facebook.

Mesajul său a fost criticat însă de alte persoane care i-au comentat pe pagina de Facebook.

Bogdan Diaconu este un apropiat al lui Sebastian Ghiţă, împreună cu care a format Partidul România Unită. Diaconu s-a făcut remarcat prin iniţiative precum interzicerea folosirii limbii maghiare în administraţia publică.

Caz fără precedent, într-un studio tv. Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului, l-a lovit cu pumnul în față pe senatorul USR, Mihai Goțiu, în pauza publicitară a unei emisiuni difuzate la postul B1 TV.  Astăzi, Goţiu a postat un mesaj pe contul său de Facebook în care spune că a fost impresionat de numărul mare de mesaje primite. "Aseară, târziu în noapte, mi-au dat lacrimile. Nu de la lovitura de pumn a lui Mirel Palada, ci de la zecile și sutele de mesaje de solidaritate primite pe Facebook, sms, WatsApp, până mi s-a descărcat telefonul", a scris Goţiu pe Facebook.