MENIU

Black Friday 2017. Andreea Raicu are o mare surpriză de Vinerea Neagră. Iată anunțul

Black Friday 2017 vine cu o surpriză pentru cele care vor să îmbrace haine de calitate la prețuri cât mai bune. Andreea Raicu a decis să reducă prețurile la o mulțime de produse pe shopul său.

Toate reducerile de Black Friday de pe shopul său online sunt disponibile AICI.

Au intrat în lotul de reduceri de Black Friday 2017 rochii, salopete, bluze, pantaloni, fuste, topuri, cămăși, îmbrăcăminte din piele. Sunt piese foarte frumoase, lucrate chiar în atelierul din București al Andreei. În campania de reduceri de Black Friday 2017 este și un pachet de cărți recomandate de vedeta TV pentru un stil de viață sănătos.

Nouă ne-au atras atenția rochiile incluse în ofertă, 24 de modele care de care mai frumoase fiind la reducere de Black Friday 2017.

Trebuie menționat și că reducerile de Black Friday 2017 de pe shopul vedetei țin până duminică noapte, la ora 24. Lista de produse poate fi găsită AICI

Shop Andreea Raicu oferă spre vânzare produse făcute la comandă, după detaliile stabilite de client și produse aflate în stoc. Configurarea produselor se face de client prin completarea câmpurilor de detalii, după cum urmează.

Mărime. Te rugăm să îți alegi marimea potrivită după studierea cu atenție a imaginilor și informațiilor descriptive. Mărimile pot varia ușor de la un model la altul.

Dimensiunile prezentate sunt aproximative. Mărimile afișate corespund aproximativ sistemului de mărimi european.

Culoare. Este aleasă de client după studierea cu atenție a imaginilor și informațiilor descriptive. Culorile prezentate pe site sunt disponibile în limita stocului existent.