MENIU

BACALAUREAT 2014. Elevii au ieşit din sală şi după o oră. DESCARCĂ SUBIECTELE LA MATEMATICĂ

Elevii au susţinut proba la matematică
SUBIECTE MATEMATICĂ

BACALAUREAT 2014. Elevii de clasa a XI-a si a XII-a au susţinut, miercuri, simularea la MATEMATICĂ, primind trei subiecte din materia studiată până acum, după ce, luni, au dat examen la LIMBA ŞI LITERATURA ROMÂNĂ.

BACALAUREAT 2014. După proba la limba maternă de marţi, tinerii din ultimii doi ani de liceu trec miercuri prin simularea la BACALAUREAT 2014 MATEMATICĂ sau la BACALAUREAT 2014 ISTORIE, în funcţie de profilul studiat, care se anunţă una dificilă, spun profesorii.

BACALAUREAT 2014. Elevii de la profilul real tehnologic au susținut proba la matematică. Atât la clasa a XI-a cât și la clasa a XII-a, în timp ce unii elevi se plângeau că subiectele au fost dificile, alții au ieșit din săli după o oră și jumătate cu subiectele rezolvate.

BACALAUREAT 2014. Simularea s-a desfăşurat la Matematică pentru filiera teoretică, profilul real, specializarea matematică – informatică şi filiera vocaţională, profilul militar, specializarea matematică – informatică, respectiv Istorie, pentru Filiera teoretică, profil umanist, toate specializările; Filiera vocaţională – profil artistic, toate specializările; – profil sportiv, toate specializările; – profil pedagogic, specializările: bibliotecar-documentarist, instructor-animator, instructor pentru activităţi extraşcolare, pedagog şcolar; – profil teologic, toate specializările.

Liceenii de clasa a XI-a şi a XII-a de la Uman au dat miercuri simularea la Istorie pentru examenul de BACALAUREAT 2014, iar cei de la Real trec prin examenul la Matematică, care presupune mai multe variante de subiecte, în funcţie de profilul studiat (Mate-info, Ştiinţele Naturii, Tehnologic şi Vocaţional-pedagogic).
 
BACALAUREAT 2014 Profesorii susţin că, dacă pentru elevii de clasa a XII-a, simularea va fi benefică pentru Bac-ul din vara lui 2014, pentru cei de clasa a XI-a testul introdus de anul acesta s-ar putea să nu fie la fel de util.
 
BACALAUREAT 2014 Ordinul Ministerului Educaţiei specifică faptul că simularea va verifica nu conţinutul din programa de Bac, ci competenţele prevăzute de aceeaşi programă, scrie adevarul.ro

 
BACALAUREAT 2014 Rezultatele obţinute de elevi la simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat naţional sunt analizate la nivelul fiecărei unitati de învăţământ în care s-au desfăşurat simulările naţionale din anul şcolar 2013-2014, prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinte cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptarii unor măsuri pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.
 

BACALAUREAT 2014 Potrivit ministerului, simulările au un dublu scop: familiarizarea elevilor cu rigorile unei evaluări naţionale, respectiv a unui examen de bacalaureat naţional, şi optimizarea rezultatelor obţinute de către elevii din învăţământul preuniversitar la finalul studiilor gimnaziale sau liceale.

BACALAUREAT 2014 În 7 martie se desfăşoară proba la alegere a profilului, doar pentru elevii claselor a XII-a, iar în 14 martie vor fi publicate rezultatele simulării Bacalaureatului.