MENIU

O femeie e obligată să plătească 170.000 euro după ce a parcat zi de zi în fața locului de muncă

Locuri de parcare cu plată
Parcare nepermisă la serviciu
Locul de parcare

O asistentă medicală de la Spitalul Universitar din Cardiff, Țara Galilor, spune că este obligată de un tribunal să plătească o sumă uriașă pentru parcarea mașinii personale în curtea spitalului timp de un an de zile.

Asistenta medicală și colegii săi de muncă au pierdut procesul în care au fost acuzați de o companie de parcări că au lăsat mașina pe locurile cu taxă fără să plătească

Cum tichetul de plată era de 128 lire sterline, suma totală care s-a pus în cârca celor care au parcat fără să aibă dreptul se ridică la 150.000 lire (peste 170 mii euro).

Doctorii și asistentele au primit o hotărâre judecătorească definitivă care îi obliga inițial la plata a 39.000 lire pentru taxa de parcare, alte 26.000 lire costuri de judecată și alte sume care reprezintă dobânzi și comisioane. Sumele se aplicau doar pentru lunile aprilie-mai anul trecut, însă staff-ul spitalului a continuat să parcheze în locul nepermis și după începerea procesului.  

O parte dintre angajați au fost somați de mai multe ori să plătească peste 100 de bonuri de parcare (PCNs - parking charge notices) pe care angajații firmei de parcaje le-au lăsat pe mașini.

Unul dintre avocații asistentelor medicale a declarat pentru The Independent că personalul spitalului este pur și simplu “devastat” de verdict, fiind vorba de “sume de bani care schimbă cursul vieții”.

Mai multe articole despre:
null