MENIU

Apel făcut de Denise Rifai: "Vă rog mult...". Imaginea devenită virală pe net

Denise Rifai, moderatoarea emisiunii Talk News, de la Realitatea TV, a făcut aseară, după decizia CNA împotriva postului nostru, un apel la telespectatori. Imediat, pe net a început să fie distribuită masiv o imagine prin care oamenii sunt chemați să se uite la Realitatea TV, joi, 17 ianuarie, în intervalul orar 19:00-19:10: "De la ora 19 la 19:10 ne reunim la Realitatea".

Denise Rifai a făcut ieri un apel la telespectatorii Realitatea TV să se uite la postul nostru de televiziune, mâine, 17 ianuarie, în intervalul orar 19:00-19:10, atunci când emisia va fi suspendată, din cauza deciziei CNA.

"Pentru că pe 10 august 2018, Realitatea TV v-a arătat ceea ce nu doreau guvernaţii să vedeţi, acum postul nostru de televiziune a fost sancţionat de Consiliul Naţional al Audiovizualului cu suspendarea emisiei vreme de 10 minute.

Pentru adevăr. Pentru că v-am arătat ce se întâmpla pe străzile României în acele zile! Pentru că am fost singurii care nu s-au temut să arate cum cetăţenii acestei ţări erau bătuţi, erau împuşcaţi cu gloanţe de cauciuc şi li se aruncau în faţă gaze lacrimogene.

Da, la Realitatea TV aţi văzut în seara de 10 august cum mame disperate încercau să îşi protejeze copii de gazele aruncate de jandarmi!

Da, la Realitatea TV aţi văzut cum oameni cu braţele ridicate, lipsiţi de apărare, erau agresaţi de forţele de ordine!

Şi, da, la Realitatea TV aţi văzut cum erau atacaţi jandarmii de huliganii agresivi! Dar apropos de huliganii agresivi: câţi dintre ei au astăzi dosare penale?

Cât de interesate au fost autorităţile statului să îi descopere pe TOŢI cei care au agresat-o pe jandarmeriţa Ştefania în seara de 10 august?!

În acele zile, cifrele de audienţă ne-au arătat că românii au preferat postul nostru de televiziune. Au preferat adevarul! Un adevăr dur, cu imagini care nu au mascat violenţele autorităţilor şi nici disperarea protestatarilor de pe strazile Capitalei.

Poate peste 2 zile Realitatea nu va mai emite. Dar noi, cei de la acest post de televiziune, suntem mandri că v-am aratat REALITATEA acelor zile! Ştiu că există politicieni, aleşi locali, oameni cheie în aparatul acestui stat care ar prefera ca noi să nu mai existăm. Care ar prefera ca presa să relateze doar ce vor ei să aflaţi. Şi totul să fie într-o lumină favorabilă pentru cei care au acum puterea în România.

Dar le transmit acum că România a depăşit acele vremuri. Au murit oameni acum aproape 30 de ani pentru ca noi, cei de azi, să ne putem exprima liber! Iar protestul, indiferent dacă place sau nu guvernanţilor, este un drept garantat de constituţie!

Joi, la ora 19, prin decizia CNA, Realitatea TV îşi va întrerupe emisia pentru 10 minute. Joi, 17 ianuarie, prin decizia celor care se tem de presa liberă, acestă emisiunea va începe cu 10 minute întârziere! Dar ştiu că voi, telespectatorii noştri fideli, veţi rămâne alături de noi. Vă rog mult să ne fiți alături timp de 10 minute", a spus Denise Rifai în ediția de ieri a emisiunii Talk News.

CNA a decis ieri suspendarea emisiei postului Realitatea TV, pentru data de 17 ianuarie, preţ de 10 minute, în intervalul orar 19:00-19:10. Motivul? Relatarea evenimentelor din 10 august 2018, când a fost mitingul Diasporei!

CINE A VOTAT PENTRU SUSPENDAREA EMISIEI REALITATEA TV:

RADU CĂLIN CRISTEA - propunerea de suspendare

ORSOLYA BORSOS

RAMONA SORESCU

MONICA GUBERNAT

NICOLAE BĂLAȘA

GABRIEL TUFEANU

 

 

.