MENIU

Anunţul de angajare care a şocat întreaga ţară. "Îţi dăm 0,2 bani"

Anunţ de angajare
Anunţ angajare

Un anunţ de angajare la site-ul unui post radio a şocat întreaga ţară: plata este de 0,2 lei per articolul publicat.

Angajaţii din România au reacţionat vehement în mediul online la auzul veştii că un radio din România angajează „editor" care ar urma să fie "plătit cu 0,2 bani" pentru fiecare articol.

Mai mult decât atât, pe lângă faptul că se oferă bani puțini pentru munca prestată, anunțul de angajare, care a devenit viral pe internet, conține numeroase greșeli gramaticale.

„Vrei să câștigi niște bani siguri adăugând articole (știri) pe site-ul nostru?", este întrebarea care ar trebui să atragă cererile de angajare la anunțul postat pe internet. Însă modul în care se face plata i-a nemulțumit la culme pe mulți dintre cei care au văzut oferta halucinantă:

Un reporter Vocea Transilvaniei s-a dat drept o persoană care dorește locul de muncă oferit, iar la întrebarea „vi se pare normal cât oferiți pentru munca prestată", răspunsul primit a fost următorul:

„Anunțul este real, nu glumim cu așa ceva. Păi da, nu e o chestie cu care să te îmbogățești din prima, e ceva din pasiune pentru noi, pentru cine mai dorește să scrie, poate cineva care vrea să-și plătească internetul din banii câștigați", a spus un reprezentant Radio Stil România, cu sediul la București.

Postul de radio a şters între timp de pe site pagina cu anunţul de angajare.

Mai multe articole despre:
salariu angajare anunţ de angajare