MENIU

AMBULANŢA FĂRĂ MEDIC mai face o victimă: O tânără gravidă, moartă după ce s-a înecat cu mâncare

O tânără care era însărcinată în 5 luni a murit după ce s-a înecat cu mâncare. Ambulanţa sosită la faţa locului nu avea medic. 

O tânără în vârstă de 21 de ani, gravidă în luna a V-a, din satul vasluian Balesti, comuna Cozmești, Vaslui a murit sâmbătă seară, din motive rămase, deocamdată, neelucidate, scrie bzi.ro

Primele date arătau că fata a murit după ce s-ar fi înecat cu mâncare. Familia tinerei de 21 de ani face însă mărturii terifiante.

Duminică, întreaga familie, sătenii și cei care au vrut sã îi aducă un ultim mesaj, au venit la căpătaiul tinerei fete să-și ia rămas bun. Au apărut însă voci care acuză modul în care cei de la Serviciul Județean de Ambulanţă au gestionat situația.

Conform protocolului, la solicitarea făcută trebuia să fie trimisă ambulanță SMURD de terapie intensivă, cu medic. Numai că, prima dată, la fața locului, a sosit o ambulanţă de tip B2, doar cu asistentă medicală.

De altfel, un caz asemănător a avut loc în acest weekend şi în Slatina, unde un bărbat a murit pentru că pe ambulanţa nu era niciun medic.