MENIU

Ajutor nesperat în tratamentul bolilor tumorale maligne. Alimentul minune care conține 18 minerale

Conform nutriţioniștilor, drojdia conţine o mare cantitate de proteine, vitamine, minerale, dar şi de acid nucleic, responsabil pentru formarea de celule noi care să le înlocuiască pe cele deteriorate. Acidul nucleic are capacitatea de a întârzia îmbătrânirea prematură.

“Consumând drojdie de bere timp îndelungat, o armată de celule vii pătrunde în organism, nu numai pentru a ataca toxinele care circulă în sânge, ci şi pentru a întări sistemul imunitar al acestuia. În plus, drojdia de bere poate reface flora intestinală distrusă de medicamente şi antibiotic”, spune nutriţionistul, citat de biolandia.ro.

Drojdie de bere este cel mai frecvent disponibilă sub formă de pulbere sau sub formă de fulgi şi este, de obicei, de culoare galbenă.

Potrivit fitoterapeuților, consumul regulat de drojdie de bere ne poate menţine în formă şi chiar ne ajută să îmbătrânim mai lent. Ciuperca, căci drojdia de bere asta este (o ciupercă de dimensiuni microscopice numită Saccharomyces cerevisiae) are efect regenerator, grație acidului nucleic, responsabil pentru formarea de celule noi, care le înlocuiesc pe cele deteriorate.

Compoziţia sa complexă îi conferă efecte vitaminizante, antianemice, mineralizante şi remineralizante, antidiabetice şi neuroprotectoare, fiind considerată şi un tonic endocrin, stimulând benefic aceste glande.

Polizaharidele din drojdia de bere stimulează funcţia sistemului imunitar al organismului.

Specialiștii în nutriție consideră că drojdia de bere ajută la îmbunătăţirea nivelului de glucoză din sânge prin creşterea cantităţii de crom din organism. Cromul este cunoscut pentru îmbunătăţirea toleranţei la glucoză şi poate îmbunătăţi, de asemenea, sensibilitatea la insulină.

În plus, previne apariţia simptomelor sindromului premenstrual (PMS), care includ adesea crampe, balonare şi modificări ale apetitului şi reduce severitatea acestora.

Poate fi de ajutor bolnavilor de cancer

Drojdia de bere poate regla colesterolul şi tensiunea, ajută în problemele de coagulare, întăreşte oasele, ameliorează anemia și este un bun aliat în curele de slăbire.

Drojdia de bere este considerată de unii cercetători un adevarat medicament în tratamentul bolilor tumorale maligne, fiind de ajutor bolnavilor de cancer care au recurs sau recurg la iradiere (aceasta are mai putine efecte adverse atunci când este asociată cu consumul zilnic de drojdie de bere, minimum șase lingurițe pe zi), potrivit sfatnaturist.ro.

Beneficiile drojdiei de bere sunt numeroase. Cereți însă sfatul unui medic înainte de a o folosi ca remediu naturist, pentru că, în ciuda acestor beneficii, drojdia de bere nu este chiar pentru oricine.

SURSA

Mai multe articole despre:
tratament cancer drojdie malign alimente mancare