MENIU

De ziua lui, Adrian Enache are o singură dorinţă: să fie sănătos prietenul său

Într-un interviu în exclusivitate, Adrian Enache ne destăinuie cum şi-a petrecut ziua de naştere cu Nationala Artistilor Fotbaliști, la Moscova şi, mai ales, ce îşi doreşte cel mai mult de la viaţă: "Am o singură dorinţă: mă rog la Dumnezeu pentru sănătatea lui Gabriel Cotabiţă".

“Azi, 12 iunie, e ziua Rusiei, ziua lui George Bush, a colegului Dan Cruceru și a lui... Adrian Enache. Noi suntem în Rusia şi, cu toate acestea, mă gândesc la... George Bush şi la cum i-am adresat o cântare, chiar la scara avionului, când a aterizat în România prin 1998. A fost un moment de neuitat”, ne spune Adrian Enache cu nostalgie în glas.

La fel ca în anii trecuţi, Adrian se află la Moscova și anul acesta, de ziua lui. Cunoscutul interpret participă, împreună cu Nationala Artistilor Fotbaliști, la Campionatul Mondial "Art Football 2015". Deşi este o zi specială pentru el, îndrăgitul nostru solist se gândește mai mult la aproapele său: “Cadoul pe care mi-l doresc de ziua mea, este să își revină Gabriel Cotabiță complet. Știm toți că este mai bine, dar urmează perioada de recuperare, care este cea mai grea. Mă rog la Dumnezeu, mereu, pentru sănătatea lui”.

În ceea ce-l priveşte, Adrian îşi doreste tot sănătate şi, înc-o dovadă de altruism, ca... Naţionala Artiştilor să nu vină cu mâna goală de la Moscova!

„Când mă uit în jurul meu îmi dau seama că am nevoie doar de sănătate. Și mai am o dorință. Să zgudui plasa astăzi, adică să marchez măcar un gol în meciul cu Israel. Iar, în final, să venim cu trofeul acasă. Am primit foarte multe urări superbe de ziua mea, dar cele de la copiii mei, David și Diana, m-au emoționat cel mai mult. La 49 de ani mă simt ca la 29. În formă, activ si puternic”, ne-a mărturisit Adrian Enache.

“Cand spui One Man Show, spui Adrian Enache”, susțin colegii de la Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România. 

Asa se bucură Naţionala Artiştilor Fotbaliști după fiecare meci câștigat!

VIDEO