MENIU

ACCIDENT TERIBIL în Bacău: Un biciclist A MURIT strivit sub roţile unei basculante

ACCIDENT TERIBIL în Bacău: Un biciclist, strivit sub roţile unei basculante

Un bărbat de 39 de ani a murit, vineri, strivit sub roţile unei autobasculante pline cu balast, pe un drum naţional din municipiul Bacău, după ce s-ar fi dezechilibrat şi a căzut de pe bicicletă direct sub maşină, în dreptul unei treceri pentru pietoni.

Potrivit primelor cercetări desfăşurate de poliţiştii băcăuani, accidentul a avut loc la intersecţia drumurilor naţionale DN 2 cu DN 2F, din municipiul Bacău, în timp ce biciclistul şi şoferul autocamionului au schimbat în acelaşi timp direcţia de mers, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În fapt, băcăuanul de 39 de ani circula în paralel cu maşina plină cu balast şi, în momentul în care a virat la dreapta, s-a dezechilibrat şi a căzut direct sub roţile autocamionului, fiind efectiv strivit pe asfalt.

"În urma accidentului, care a avut drept cauză neatenţia biciclistului, bărbatul de 39 de ani, din municipiul Bacău, a murit pe loc. Cercetările continuă în acest caz pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier", a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX responsabilul mass-media din cadrul Poliţiei Judeţene Bacău, Măriuca Samson.

Poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele şoferului autobasculantei, un bărbat de 52 de ani din Bacău, pentru ucidere din culpă.

Mai multe articole despre:
accident basculantă biciclist