MENIU

Accident în lanț, cu 5 mașini, în centrul Timișoarei. O tânără a ajuns la spital

Accident Timișoara

Accident spectaculos de circulație, vineri seara, într-una dintre cele mai caglomerate intersecții din Timișoara, în care au fost implicate cinci mașini. Una dintre ele a ajuns cu roțile în sus, iar o persoană a fost transportată la spital.

Din primele informații furnizate de reprezentanții IPJ Timiș, de vină pentru producerea accidentului este un tânăr de 27 de ani, șofer al unui autoturism Dacia Logan, care se deplasa pe Calea Aradului, pe banda a 2-a, dinspre strada Miresei spre Piața Consiliul Europei.

La un moment dat, acesta a schimbat banda fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un autoturism Audi, care circula regulamentar pe prima bandă, pe care l-a proiectat într-un alt autoturism Dacia Logan, care circula în fața sa.

La rândul ei, Dacia Logan a intrat într-un Seat oprit în coloană. La rândul lui, șoferul vinovat a fost proiectat într-un Opel care se afla pe banda a 2-a și s-a răsturnat pe plafon, potrivit Tion.ro.

Polițiștii au fost chemați de urgență la fața locului și au stabilit că niciunul din șoferii implicați în accident nu consumase băuturi alcoolice. Totuși, șoferița din primul Audi lovit, o femeie de 29 de ani, a suferit răni și a fost transportată la spital.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

Mai multe articole despre:
Timişoara accident timişoara