MENIU

Accident grav, în Arad: impact nimicitor între un autoturism și un microbuz plin cu pasageri. Plan roșu de intervenție - mai multe victime

Accident grav, în Arad: impact nimicitor între un autoturism și un microbuz plin cu pasageri

Accident grav, cu 7 victime, în Arad, pe Strada Fântâânii, între un autotursim și un microbuz. În microbuz se aflau 23 de persoane. A fost activat planul roșu de intervenție. Toate victimele sunt din microbuz. Potrivit primelor informații, este vorba despre persoane care plecau la muncă în străinătate.

Un grav accident de circulație a avut loc, marți dimineața, în județul Arad. Potrivit primelor informații, 7 persoane au fost rănite.

"În acest moment, toate victimele au fost preluate și transportate la UPU. La fața locului au fost detașate 4 echipaje SMURD, 7 SAJ, 1 descarcerare. Cinci victime sunt stabile, alte două sunt în stare gravă", a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, George Pleșca, purtător de cuvânt ISU Arad.

La nivelul județului Arad a fost activat planul roșu.  

Microbuzul este al unei firme de transport. Persoanele plecau la muncă în străinătate. 

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), microbuzul era condus în municipiul Arad de un bărbat de 47 de ani, din localitatea Păuliş.

"Pe strada Fântânii, la intersecţia cu strada Bogdan Voievod, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie de 48 de ani, din municipiul Arad, după care s-a răsturnat pe partea carosabilă. În urma impactului au rezultat rănirea uşoară a cinci pasageri care au fost transportaţi la spital, ceilalţi fiind în stare stabilă. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri", a transmis IPJ.

Poliţiştii arădeni au deschis un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Mai multe articole despre:
accident arad accident microbuz arad