MENIU

A vrut să scape de chiria mare, aşa că locuieşte în... N-ai mai văzut aşa ceva până acum!

Un tânăr grafician de 25 de ani a găsit soluţia perfectă pentru a nu plăti o chirie uriaşă şi, spune el, pentru a locui aşa cum îşi doreşte. Aşa că locuieşte într-o cutie de lemn, în sufrageria unui apartament pe care îl împarte cu alte 4 persoane.

Tânărul s-a mutat de la New York în San Francisco şi a descoperit, căutând un apartament, că majoritatea au o sufagerie mare, dar dormitoare puţine şi foarte mici. Aşa că i-a venit ideea să îşi construiască propriul dormitor, în sufrageria unui apartament pe care îl împarte cu alte 4 persoane.

A construit singur cutia de lemn, care l-a costat 1300 de dolari, iar acum plăteşte, lunar, jumătate din chiria pe care colegii de apartment o plătesc. Cutia are aproape 5 m în lungime şi doar 1,40 m înălţime, dar are un pat de două persoane, un birou care se poate plia şi lumini, scrie Washington Post.

Inspiraţia i-a venit de la hotelurile japoneze cu camere "capsulă" şi, curios, tânărul spune că se simte foarte confortabil în cutie şi că, astfel, are mai multă intimitate decât dacă ar dormi pe canapea.

Mai multe articole despre:
chirie San Francisco cutie Peter Berkowitz