MENIU

A învins suferința, iar acum încearcă să aducă o rază de speranță tuturor. Obiectivul ei: 1 milion!

Această poetă scrie un milion de poezii pe care le trimite străinilor prin scrisori.

La 28 de ani, Jodi Ann Bickley își canalizează creativitatea scriind scrisori și poezii pentru a-i consola pe cei care trec prin momente grele. Cu atât mai impresionat este gectul ei, cu cât ea le scrie de mână și le trimite prin poșta clasică, fără să folosească tehnologia. 

Jodi Ann nu este nici ea străină de suferință. După ce și-a învins pornirile suicidare cu care s-a luptat mult timp, la vârsta de 23 de ani s-a îmbolnăvit de encefalită în urma unei mușcături de căpușă, fapt care a lăsat-o cu o hemipareză. 

Cu toate acestea, ea a învățat să scrie din nou, iar acum misiunea ei este să-i ajute pe alții care se luptă cu dificultățile. Proiectul ei - „1 milion de scrisori minunate” - reprezintă continuarea acestui deziderat. Cei care doresc să primească o scrisoare cu gânduri bune din partea poetei, îi pot scrie câteva rânduri, împreună cu adresa pe care doresc să primească scrisoarea, pe email-ul onemillionlovelyletters@gmail.com, după cum relatează publicația Metro. 

„Fiecărei persoană de pe planetă, am să vă scriu o scrisoare. O scrisoare menită să-ți facă ziua mai bună sau să-ți reamintească de lucrurile uimitoare despre tine pe care le-ai uitat, pentru că toți mai și uităm, din când în când", spune Jodi.