MENIU

A fost câștigat cel mai mare premiu la loto din lume. Și vânzătorul de la agenție primește 1 milion

Și vânzătorul de la agenție ia 1 milion

Cel puțin trei persoane din SUA au câștigat miercuri enormul premiu de 1,59 miliarde de dolari de la loteria Powerball, aceasta putând deveni câștigătoarea celui mare jackpot din lume, transmite Reuters.

UPDATE. Trei persoane au avut toate numerele câştigătoare la extragerea loteriei cu cel mai mare premiu din istoria SUA, 1,5 miliarde de dolari, au informat responsabili loteriei din California, citaţi joi de EFE.

În primul momentul al extragerii s-a ştiut că exista cel puţin un bilet premiat, care fusese vândut într-un magazin 7-Eleven din Chino Hills (sudul Californiei), însă câteva ore mai târziu şefa de comunicaţii a loteriilor din California, Russ López, a informat că mai există încă două bilete câştigătoare, vândute în Florida şi Tennessee.

Un blet câștigător a fost vândut la un magazin dintr-o suburbie a orașului Los Angeles. La primele ore, niciun alt stat nu a anunțat vreun alt câștigător. 

Mulțimi de oameni s-au dus la magazinul de unde a fost cumpărat biletul, pentru a face poze și pentru a-l felicita pe vânzător. 

Magazinul va primi un milion de dolari pentru că a vândut biletul norocos, scrie Hotnews.

Mai multe articole despre:
loterie