MENIU

9 glume despre Microsoft (pamflet)

Disclaimer: iRaportul lui Titus A. Technicus este o rubrică pamflet care tratează actualitatea pieței tech într-o notă umoristică. Fiecare articol al acestei rubrici trebuie tratat ca atare. La fel cum prostul nu le știe, dar le nimerește, nici Titus A. Technicus nu le gândește, dar le potrivește.

M-am luat de Sony, m-am luat de Samsung și de Apple, dar simțeam că ceva lipsește. Așa că vă voi vorbi despre compania care ne-a adus nervi și Office, pâine și Internet Explorer. Astăzi vă voi vorbi despre Microsoft. 

Trebuie să vă spun cum am ajuns să scriu despre Microsoft. Mă strofocam să găsesc un subiect care să-mi merite atenția și apoi s-a întâmplat ceva: computerul a început să se miște greoi, așa că am deschis Task Manager, doar ca acesta să se blocheze. Mă bucur, totuși, că nu am primit vreo eroare fatală care să-mi șteargă hardul și toate torrentele (ăăăă… programe freeware și documentare gratuite, evident) adunate pe parcursul timpului – una dintre puținele plăceri pe care le au utilizatorii de Windows.

Dar divaghez. Să trecem în revistă cele mai mari realizări ale Microsoft din ultima perioadă, înainte de a mă transforma în bunicul senil căruia i se pare că orice relatare plictisitoare e o lecție de viață.

Vezi cele 9 glume aici





Mai multe articole despre:
Microsoft Internet Explorer Windows Phone