Un cardinal la o orgie sexuală şi droguri. Prietenul Papei, prins de poliție

 

Orgia, pe care cardinalul Coccopalmerio ar fi „prezidat-o” a fost organizată la sediul Congregației pentru Doctrina Credinței. Poliția, care a organizat o razie, l-a făcut scăpat pe cardinal, dar l-a arestat pe secretarul acestuia. Coccopalmerio a condus Conciliul Pontifical pentru Textele Legislative și este un partizan al liberalizării Bisericii Catolice.Cardinalul Francesco Coccopalmerio, colaborator apropiat al Papei Francisc, a luat parte în vara lui 2017, la o petrecere homosexuală la care s-au folosit droguri din belșug și la care a avut loc o descindere a poliției, ocazie cu care a fost arestat secretarul acestuia, Monseniorul Luigi Capozzi, de 50 de ani.

O sursă bine plasată de la Vatican, care cunoaște foarte bine cazul, și care a cerut să își păstreze anonimatul de teama represaliilor, a relatat pentru foarte seriosul LifeSiteNews că Papa a fost informat de prezența lui Coccopalmerio la petrecere. Sindrofia a fost organizată în clădirea Congregației pentru Doctrina Credinței (CDC).

Coccopalmerio a condus Conciliul Pontifical pentru Textele Legislative, până la demisia sa în aprilie, anul acesta.

Aceeași sursă de la Vatican a făcut dezvăluiri mai detaliate cu ocazia unei întâlniri private, vara aceasta, cu un grup de preoți, dintre care trei au vorbit cu reporterii LifeSiteNews pe marginea subiectului.

Unul dintre preoți a declarat că, potrivit sursei de la Vatican, cardinalul Coccopalmerio, în vârstă de 80 de ani, nu era un simplu participant la petrecere. Sursa spune că, „de fapt, ‘el o prezida’ când jandarmii de la Vatican au pătruns și i-au ordonat să dispară, înainte să înceapă arestările”.

Un al doilea preot a afirmat că sursa de la Vatican „mi-a declarat limpede mie și altora că, atunci când poliția a pătruns în apartament și l-a arestat pe Capozzi, cardinalul Coccopalmerio era prezent la orgie”. Poliția i-a spus să plece „imediat”. Preotul a adăugat că sursa „ne-a dat de înțeles că Francesco Coccopalmerio este un homosexual practicant”.

 

Continuarea materialului o puteţi citi AICI

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?