Un asteroid misterios aduce dovada că Planeta 9 există! Nibiru schimbă tot

 
Planeta Nibiru, un mister de zeci de ani
Planeta Nibiru, un mister de zeci de ani

Savanţii cred că au descoperit dovada existenţei Planetei 9, cunoscută sub pseudonimul Nibiru, care a înflăcărat imaginaţia multor căutători de mistere de-a lungul anilor.Nibiru. Oamenii de ştiinţă au sesizat că traiectoria unor obiecte care trec pe lângă a opta planetă din sistemul nostru solar, Neptun, este modificată ca şi cum ar fi prezent acolo un corp ceresc uriaş.

Teoretica planetă Nibiru ar fi de 10 ori mai mare decât masa Pământului şi ar avea o orbită mult mai mare decât a Terrei în jurul Soarelui.

Ce au descoperit astronomii săptămâna asta: asteroidul 2015 BP519 are o orbită eliptică misterioasă, care nu poate fi explicată fără prezenţa unui corp ceresc uriaş dincolo de Neptun, potrivit Gizmodo.com.

O echipă internaţională de savanţi implicaţi în proiectul Dark Energy a descoperit "cel mai îndepărat obiect trans-neptunian cunoscut până acum".

Cercetătorii scriu că "orbita misterioasă a 2015 BP519 este explicată de influenţa celei de-a noua planete".

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
A13x
19 May 10:14
Ce schimba?! Nibiru e o invenție a lui pseuo om de știință, și chiar daca ar fi reală, voi aveți un titlu și în bady textului nu spuneți nimic despre schimbarea...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?