Top 10 lucruri indispensabile astăzi, dar care vor dispărea peste 10 ani

 

Putem spune că, în prezent, există lucruri care ne fac viața mult mai ușoară, lucruri indispensabile pentru confortul nostru atât fizic, cât și psihic. Acestea, însă, vor deveni inutile peste 10 ani.Vă prezentăm mai jos 10 lucruri pe care le folosim zilnic, dar care vor dispărea în 10 ani:

1. Cozile de la casa de marcat

Ținând cont de amploarea pe care a luat-o shopping-ul online, putem presupune că interminabilele cozi de la casele de marcat vor fi de domeniul trecutului peste 10 ani, potrivit www.arzigazu.ro.

2. Portofelele

Vor dispărea pentru simplul motiv că nu veți mai avea nimic de pus în ele. Cardurile se transformă toate, încet, încet, în aplicații, iar banii cash sunt din ce în ce mai puțin folosiți.

3. Monedele

Din cauza inflației, s-ar putea ca în 10 ani să nu mai avem monede pe care să le folosim.

4. Parolele

Nu vom mai avea nevoie de PIN sau alte parole care să ne îngreuneze activitatea. Trăim într-o lume în care avem un ritm din ce în ce mai alert, așa că se încearcă găsirea unor metode din ce în ce mai rapide și mai inovatoare. Spre exemplu, telefoanele au acum opțiunea de deblocare pe bază de recunoaștere a amprentei.

5. CD-uri/DVD-uri

Acestea au început deja să fie tot mai puțin folosite, în locul lor fiind preferate dispozitivele USB sau Hard Disk extern sau spațiile de stocare de tip Cloud și Flash.

6. Injecțiile

Vești bune pentru cei cărora le este frică de ace. Acestea s-ar putea să dispară și să fie înlocuite cu tehnologia JET, care introduce serul la viteza sunetului în corpul uman.

7. Mașinile de spălat și uscătoarele

Putem săune că mașinile de spălat și uscătoarele ar putea fi pe cale de dispariție, dacă privim către noua textilă dezvoltată, care se folosește doar de lumină pentru a se curăța.

8. Oglinzile retrovizoare

Acestea vor fi înlocuite de camere video.

9. Cheile mașinii

În curând veți putea înlocui tradiționala cheie cu telefonul dumneavoastră, fără să vă mai faceți griji că pierdeți cheia.

10. Încărcătoarele pentru telefon

O problemă de luat în calcul este faptul că fiecare gadget pe care-l vom avea la îndemână va avea nevoie de energie. Cum plecarea de acasă cu telefonul descărcat reprezintă un incovenient destul de mare, companiile încep să se axeze din ce în ce mai mult pe încărcarea wireless. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?