Toamna îşi intră în drepturi: când încep ploile torenţiale. ANUNŢUL meteorologilor - HARTA

 
Toamna îşi intră în drepturi: când încep ploile torenţiale. ANUNŢ de ultimă oră de la meteo - HARTA
Toamna îşi intră în drepturi: când încep ploile torenţiale. ANUNŢ de ultimă oră de la meteo - HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pe următoarele 4 săptămâni. Află, din materialul următor, cum va fi vrema până la jumătatea lunii octombrie."Temperaturile sunt foarte puţin peste normă. Normal sunt până în 30 de grade, 28-29. Dar se fac şi 30-31 de grade. Precipitaţiile vor fi foarte puţine, săptămâna viitoare. Este o perioadă de vreme stabilă şi plăcută, cu răcorică dimineaţa. Suntem protejaţi de un câmp de presiune atmosferica ridicată, ne protejează de fronturi atmosferice, de furtuni, de precipitaţii majore", a declarat, într-o intervenţie la Realitatea TV, meteorologul Elena Cordoneanu.

"Septembrie e mai bună, de data asta, decât media ei", a mai spus aceasta.

Săptămâna 17 - 24 septembrie 2018

Temperatura aerului va avea valori în general mai ridicate decât normalul climatologic al săptămânii în cea mai mare parte a țării, cu abateri mai mari, local, în regiunile vestice și nord-vestice.


Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile țării.

Săptămâna 24 septembrie - 1 octombrie 2018

Valorile termice medii ale perioadei este posibil să se situeze în apropierea normelor climatologice în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații vor continua să fie deficitare în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 1 - 8 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii în jumătatea estică a teritoriului, iar în rest vor fi, posibil, ușor peste aceste medii.

Regimul pluviometric se va încadra în limitele normale ale perioadei în jumătatea nordică a teritoriului și va fi, posibil, ușor excedentar în sud.

Săptămâna 8 - 15 octombrie 2018

Mediile valorilor termice se vor situa în apropierea normei climatologice a săptămânii.

Cantitățile de precipitații vor fi, posibil, excedentare pe arii restrânse din sudul țării, iar în rest vor fi apropiate de normalul săptămânii.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?