Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Prognoza meteo pentru trei zile: vreme răcoroasă, instabilă și ploi însoțite de descărcări electrice

Monday, 25 May 2015, 18:40 Sursă: REALITATEA.NET

Temperatura se va situa sub valorile normale ale perioadei în regiunile intracarpatice unde vor fi şi maxime de 18-19 grade, iar în rest, deşi în scădere faţă de luni, va caracteriza o vreme în continuare caldă cu maxime ce ajung până la 28 de grade.

Prognoza meteo București

 În capitală, vremea se va menţine caldă, cu o maximă a temperaturii de 26...27 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla moderat.

Prognoza meteo munte

La munte vremea se va menţine în general instabilă iar valorile termice vor scădea uşor. La amiază vor fi: 14 garde la Stana de Vale, Paltinis, 15 la Sinaia, 17 la Predeal. Cerul va avea înnorări şi temporar vor fi ploi, mai ales averse ce vor cumula pe spaţii mici peste 25 l/mp. Trecător se vor semnala şi descărcări electrice, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Prognoza meteo mare

La mare vremea va fi uşor instabilă. Cerul va fi temporar noros şi trecător vor fi averse şi descărcări electrice după amiaza şi seara. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 şi 23 de grade iar temperatura apei mării va fi cuprinsă între 18 şi 20 de grade.

Prognoza meteo pentru două zile

Miercuri în vestul, centrul şi nordul ţării pe arii extinse va ploua, iar valorile de temperatura se vor situa sub cele climatologic specifice datei, cu precădere în Câmpia şi Dealurile de Vest, unde vor caracteriza o vreme rece pentru sfârşitul lunii mai. În restul teritoriului, regimul termic se va situa în jurul celui normal, iar înnorări şi local averse şi descărcări electrice vor fi în a doua parte a zilei. Izolat, cantităţile de apă vor fi mai însemnate şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi de la 11...12 grade în Dealurile Banatului şi Crişanei şi 28...29 de grade în Subcarpaţii de Curbură şi în Bărăgan.

În capitală, vremea va fi uşor instabilă şi, îndeosebi spre seară, vor fi înnorări temporare, averse, însoţite de fenomene electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. 14 grade dimineaţa şi o maximă în jurul valorii de 26 de grade.

Joi vremea va fi răcoroasă pentru sfârşitul lunii mai în toată ţara. Vor fi înnorări în majoritatea regiunilor, dar numai izolat va ploua slab în sud, în centru şi la munte. Maximele vor fi cuprinse între 14 grade şi 22 de grade.

În Bucureşti, vremea va fi răcoroasă pentru această dată. Condiţiile de ploaie vor fi reduse. 11-13 grade dimineaţa. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 20 de grade.


Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA