Coronavirus - România: 217216 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum va fi vremea în ajun de Crăciun. Prognoza meteo pe trei zile

Wednesday, 21 December 2016, 16:42 Sursă: REALITATEA.NET

In Capitala, cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei vor fi condiţii de ceaţa. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maxima se va situa în jurul a 3 grade.

La munte, cerul va fi variabil la senin, iar la amiaza se vor înregistra temperaturi mult mai ridicate decât în zilele precedente. În schimb, pe vai şi în depresiuni, mai ales dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţa sau nebulozitate joasa, iar vremea se va menţine relativ rece şi pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab şi moderat.

Vineri, vremea va fi în general frumoasa la deal şi la munte, unde cerul va fi variabil, iar valorile termice diurne se vor situa peste mediile multianuale ale perioadei. În restul teritoriului, cerul va fi mai mult noros, pe arii restrânse se va semnala ceaţa, în special dimineaţa şi izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, burniţa sau fulguieli. Vântul va avea intensificari trecatoare pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 şi 8 grade, cu cele mai ridicate valori in zonele de deal.

In capitala, cerul va fi mai mult noros, iar în orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţa. Vântul va sufla în general slab. -6...-5 grade la prima ora, spre –9 grade în zona preoraşeneasca si o maxima de 3...4 grade.

Sambata, indeosebi în regiunile estice, sud-estice şi nord-vestice vor fi înnorari şi pe arii restrânse va fi ceaţa şi izolat, mai ales pe litoral, vor fi posibile fulguieli sau burniţa. Spre seara înnorarile din nord-vest se vor extinde si pe arii restrânse vor fi precipitaţii slabe, predominant sub forma de ninsoare. Vântul va avea intensificari temporare pe crestele montane. Temperaturile maxime, în jurul mediilor multianuale, vor fi cuprinse între -2 şi 6 grade. 

In capitala, cerul va avea înnorari, iar vântul va sufla în general slab. –5…-3 grade dimineata poate mai putin in imprejurimi si 4-5 grade la amiaza. Vor fi condiţii de ceaţa. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA