Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Viitorul lui Dan Petrescu a fost decis! Anunț de ultimă oră făcut de conducerea campioanei

Wednesday, 08 July 2020, 13:39 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Astfel prin intermediul unei postări pe contul oficial al clubului de pe o rețea de socializare,  șefii ardelenilor au dezmințit toate informațiile apărute în media în ultimele zile. Totuși la fel a procedat conducerea alb-vișiniiilor cu alți tehnicieni și în trecut, iar aceștia și-au pierdut postul la scurt timp după ce au fost reconfirmați în funcție.

“Ca urmare a ultimelor articole apărute în spațiul public privind schimbarea antrenorului nostru Dan Petrescu, conducerea echipei CFR 1907 Cluj dorește să facă următoarele precizări:

 Conducerea clubului CFR 1907 Cluj NU s-a gândit nicio secundă la schimbarea antrenorului Dan Petrescu de pe banca tehnică a echipei noastre, nici acum și nici din sezonul următor. Dan Petrescu are parte de susținerea totală a conducerii clubului nostru 

Tehnicianul care a obținut cele mai mari performanțe din istoria clubului într-un timp atât de scurt, reușind să câștige de două ori consecutiv titlul în România și să califice echipa în Primăvara Europeană după un sezon fantastic și niște victorii incredibile în competițiile internaționale este și va rămâne antrenorul echipei CFR 1907 Cluj.”

Citește continuarea comunicatului pe realitateasportiva.net

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT