Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO | Universitatea Craiova pregăteşte întăriri pentru returul de campionat! ,,Suntem în discuţii cu câţiva jucători”

Sunday, 10 January 2021, 14:51 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Primul meci din noul an îl va disputa în compania celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, o echipă care se află  pe locul 4 în clasament, la cinci puncte de olteni.

Corneliu Papură, antrenorul echipei, a vorbit despre meciul care se va disputa în etapa cu numărul 16 din campionat. Acesta spune că urmează un meci dificil pentru echipa sa, iar orice partidă trebuie tratată cu maximă seriozitate.

,,Ne aşteaptă un meci dificil. Echipa Sepsi este foarte bine organizată, puternică. Sper să găsim soluţiile necesare pentru a câştiga acest meci. Au fost trei săptămâni pe care am încercat să le gestionăm cum am crezut că-i mai bine. Sper să începem bine din tooate punctele de vedere.

Încercăm să ne luăm toate datele şi să pregătim cât mai bine meciul, indiferent de adversar. Mă tem de orice meci, orice meci trebuie tratat cu maximă seriozitate. Sepsi e o echipă organizată, puternică, foarte tenace. Cred că nu sunt probleme în ceea ce priveşte gazonul. Din ce ştiu avem încălzire.”, a declarat Corneliu Papură la conferinţa de presă.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT