Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO | Rădoi e pregătit pentru duelul cu Irlanda de Nord! ”Nu vor fi jucători care se vor abate de la principiile naționalei!”

Thursday, 03 September 2020, 19:21 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Naționala României debutează vineri în noua ediție din Liga Națiunilor, împotriva Irlandei de Nord. ”Tricolorii” vor întâlni nordicii pe 4 septembrie, la București (Arena Națională).

Selecționerul este pregătit pentru primul meci oficial pe banca României și anunță că jucătorii pe care i-a convocat nu se vor abate de la pribcipiile naționalei în meciurile următoare.

”Sunt foarte importante aceste meciuri pentru că începe un nou drum. E foarte important pentru băieți. Sper să pună în aplicare tot ce am pregătit. Ar însemna să dau informații adversarilor. Nu o să fie o echipă de început cu extreme.

Cel mai important nu este sistemul de joc. Am primit susținere și sper să o răsplătim. Sper că am fost inspirat în alegerea jucătorilor. Nu pot să îi oblig pe jucători să facă ce le cer. Nu vor fi jucători care se vor abate de la principiile naționalei. După ce nu le aplică, îi facem atenți, vor fi pe banca sau nu vor mai veni la echipa națională.” a declarat Rădoi la conferința de presă.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT