Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO | Rădoi anunță un stil ofensiv și cu Norvegia: “Principiile mele nu se vor schimba, indiferent de jucători!”

Saturday, 14 November 2020, 18:33 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Selecționerul României, Mirel Rădoi, a declarat în cadrul conferinței de presă din această seară, că va continua să implementeze stilul ofensiv la echipa națională și în meciurile decisive cu Norvegia și Austria, în ciuda criticilor care au apărut în ultima vreme despre jocul bazat pe atac și posesie dorit de acesta.

“Principiile mele de joc nu se vor schimba, indiferent de sistemul sau de jucătorii pe care îi voi avea la dispoziție. Referitor la criticile pe care le-am tot auzit, aș putea să fac și eu o analiză foarte concretă a celor care aduc aceste critici, să văd exact unde duc, ce interese personale au, dar probabil după aceste meciuri vom putea să discutăm despre fiecare în parte și să vedem care este interesul fiecăruia de a-și promova anumiți jucători sau antrenori.

Nu mă deranjează aceste critici, m-am obișnuit și eu și jucătorii cu aceste lucruri care apar cu o zi înainte de meci sau chiar în ziua meciului, dar nu înțeleg ce se urmărește cu asta.”, a declarat Rădoi în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului cu Norvegia.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT