Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO | Meciul cu Islanda, doar un accident? Ianis Hagi: “Este deja în trecut. Ne gândim la victorie cu Norvegia”

Saturday, 10 October 2020, 14:40 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Acum, ‘tricolorii’ se orientează din nou către Liga Națiunilor. Ianis Hagi este de părere că evoluția din meciul cu Islanda a fost doar un accident, iar următorul obiectiv este calificarea la Campionatul Mondial.

După două runde din Liga Națiunilor, România ocupă primul loc în Grupa 1, cu patru puncte. Norvegia are trei puncte și vine, de asemenea, după ce a pierdut în semifinalele play-off-ului pentru EURO 2020, cu Serbia.

Precedentele trei confruntări între România și Norvegia s-au încheiat la egalitate. Ultima victorie a României în fața Norvegiei datează din 1981!

Am experiența unui turneu final la echipa de tineret și sentimentul pe care l-am trăit acolo nu l-am mai trăit în cariera mea. Cu siguranță, am venit cu aceeași mentalitate la echipa mare, cu gândul să câștig și să mă calific la un turneu final, că este european sau mondial. Ne dorim foarte mult să ajungem mai ales la un Campionat Mondial, pentru că au trecut foarte mulți ani de când nu ne-am mai calificat.

Am învățat un singur lucru în fotbal, că meciul durează 90 de minute. Indiferent cum începi, trebuie să joci 90 de minute. Trebuie să fim constanți, să scoatem un rezultat pozitiv. Am început bine în Liga Națiunilor, suntem pe primul loc și trebuie să rămânem acolo. Da, ne gândim la victorie cu Norvegia.”

Citește continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net.Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT