Coronavirus - România: 440344 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO | Jucătorii României U21, hotărâți să bată Danemarca: “Dacă ne calificăm, o să facem din nou o figură frumoasă la Euro!”

Thursday, 12 November 2020, 16:36 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Selecționata pregătită de Adrian Mutu se află față în față cu cel mai important meci din mandatul “Briliantului”, iar tinerii internaționali declară că vor face tot posibilul să învingă Danemarca și să obțină un loc la turneul final din 2021.

Fundașul român al spaniolilor de la Ponferradina, Alexandru Pașcanu, a mărturisit că atât el, cât și restul colegilor săi, sunt pregătiți pentru meciul cu danezii și este convins că dacă vor reuși să se califice la turneul final de anul viitor, naționala de tineret a României va avea din nou rezultate remarcabile precum cele de la EURO 2019.

“Meciul cu Danemarca va fi printre cele mai grele partide pe care le-am avut. E o echipă foarte bună și e o miză uriașă. Este cel mai important meci din această campanie și trebuie să dăm totul pentru a-l câștiga. Nu cred că e un avantaj că ei sunt deja calificați.

Vor veni să joace fără nicio presiune și poate fi un avantaj pentru ei, dar trebui să fim concentrați și să intrăm 100% pe teren, fiindcă știm cât de mare e miza. Dacă batem, mergem iar la Euro. Sper să avem și anul viitor o vară fierbinte. Dacă ne calificăm, o să facem din nou o figură frumoasă la Euro.

Atuul nostru este atacul. Avem un atac foarte bun, am marcat multe goluri în această campanie, iar asta trebuie să continue și cu Danemarca. Știm că, cu o victorie, o să ne calificăm la Euro, iar dorința asta de a câștiga trebuie să ne ajute în fața lor.”

Vezi continuarea declarațiilor pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT