Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO | Bătaie ca-n șapte păcate la Steaua – Dinamo!

Saturday, 09 March 2019, 19:00 Sursă: REALITATEA.NET

Steaua și Dinamo se întâlnesc astăzi, 9 martie, în semifinalele Cupei României la handbal masculin. La Focșani, ultrașii din Peluza Sud a Stelei i-au atacat pe ”câini”. Bătaia a avut loc pe parchet și a durat aproximativ 4 minute. 

Jandarmii au fost nevoiți să folosescă gaze lacrimogene, iar femeile și copiii au fost scoși din sală!

În urma incidentelor, suporterii lui Dinamo au fost escortați afară din arenă, iar meciul a fost amânat! Vezi pe realitateasportiva.net imagini incredibile cu bătaia dintre cele două galerii!

Un număr de 450 de suporteri - 150 ai echipei Dinamo şi 300 ai echipei Steaua - au fost conduşi la sediul Poliţiei şi al Jandarmeriei după incidentele petrecute la meciul de handbal masculin din semifinalele Cupei României la handbal masculin, desfăşurat la Focşani, informează un comunicat al Jandarmeriei.

Înainte de începerea partidei de handbal dintre Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, pe timpul prezentării echipelor, suporterii echipei Dinamo au folosit materiale pirotehnice şi au forţat cordonul de securitate asigurat de organizatorul competiţiei în interiorul arenei, pătrunzând pe suprafaţa de joc.

Jandarmii au intervenit pentru a opri confruntarea între cele două galerii, iar la solicitarea organizatorului, acestea au fost evacuate.

Partida trebuia să înceapă la ora 17,30, dar a fost amânată după ce fanii celor două echipe au avut o altercaţie pe teren. Meciul dintre echipele Steaua şi Dinamo din semifinalele Cupei României la handbal masculin, a fost reprogramat începând cu ora 19,00, au decis oficialii Federaţiei Române de Handbal.

Potrivit organizatorilor, în urma incidentelor au fost distruse mai multe scaune din tribunele sălii de sport din Focşani, care găzduieşte acest meci.Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT