Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

VIDEO | Antrenament inedit pentru Tarzan din rugbyul românesc! Cum se pregătește Adrian Ion

Saturday, 30 May 2020, 15:29 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea Sportiva

Rugbyștii echipei naționale a României sunt cei mai fericiți de când au aflat că pot trece la următorul pas în ceea ce privește antrenamentele, ca urmare a măsurilor de relaxare impuse în timpul pandemiei de coronavirus. În ultimele două luni și jumătate “stejarii” s-au antrenat care cum au putut, dar de mai bine de o săptămână, ei se pot pregăti în aer liber.

“Chiar dacă a fost o perioadă grea pentru toată lumea, în special pentru noi, sportivii, pentru că nu am avut condiții optime pentru desfășurarea antrenamentelor, când există voință, cu siguranță se găsesc soluții. M-am pregătit individual și antrenamentele au decurs foarte, foarte bine, dar de abia aștept să încep pregătirea alături de colegii mei” a spus sportivul.

Este și cazul lui Adrian Ion, poreclit “Tarzan”, rugbystul legitimat la Tomitanii Constanța. Acesta ridică sute de kilograme în timpul unei ședințe de pregătire individuală, lovește cu ciocanul de câteva sute de ori un cauciuc pentru forță și masă musculară și aleargă zeci de kilometri.

Vezi mai multe detalii dar și imagini cu antrenamentul inedit pe realitateasportiva.net.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT