Coronavirus - România: 229040 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veşti de ultimă despre Michael Schumacher, la 3 ani distanţă de la accident. Decizia familiei

Tuesday, 20 December 2016, 09:02 Sursă: REALITATEA.NET

Procurori din Germania au demarat o anchetă pentru a afla modul în care a fost obţinută fotografia. Într-un comunicat oferit celor de la RTL TV, autorităţile germane susţin că imaginea a fost oferită în schimbul unei "sume mari de bani", iar identitatea vânzătorului nu este cunoscută.

Schumacher a suferit răni grave la cap în urma unui accident suferit la schi, în Elveţia, pe 29 decembrie 2013. Acesta a primit acceptul medicilor pentru a fi îngrijit în locuinţa sa, începând din luna septembrie a anului 2014. În weekend, Sabine Kehm, managerul lui Schumacher, a spus că starea de sănătate a fostului campion de Formula 1 va rămâne în continuare cunoscută în totalitate doar de familia sa şi apropiaţii acesteia, potrivit Mediafax.

"Sănătatea lui Michael nu este o problemă publică. Vom continua să nu facem comentarii în această privinţă. Trebuie să protejăm sfera sa intimă. Din punct de vedere legal, orice delcaraţie legată de starea sa de sănătate ar diminua amploarea sferei intimităţii sale", a spus Kehm, conform sursei citate. În acelaşi timp, managerul fostului pilot în german este conştient că fanii speră să afle detalii referitoare la starea sa de sănătate, însă poate doar să le mulţumească acestora pentru înţelegere.

Familia lui Schumacher a lansat o campanie numită "Keep Fighting Initiative", în semn de recunoştinţă faţă de fani şi pentru a încuraja alţi oameni inspiraţi de situaţia fostului pilot în vârstă de 47 de ani să continue să lupte pentru sănătatea lor şi să nu renunţe niciodată.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT