Veşti bune despre Ianis Hagi. "Regele" se mândreşte cu aşa ceva

Friday, 07 July 2017, 18:03 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cei mai talentaţi tinerii fotbalişti ai noii generaţii calcă pe urmele celebrilor taţi, iar Zinedine Zidane, Jean-Francois Hernandez sau Gică Hagi au motive de mândrie. Băieţii lor fac parte dintr-o echipă a celor mai buni tineri jucători sub vârsta de 23 de ani.

Luca Zidane şi-a obţinut locul de portar în acest prim 11 după ce a reuşit cu echipa Franţei să câştige Campionatul European U17 în 2015. Fratele său, Enzo Zidane, recent transferat la Deportivo Alves după 14 ani petrecuţi la Real Madrid, se află şi el în echipă, pe postul de mijlocaş, conform Mediafax.

Lucas şi Theo Hernandez, băieţii fostului jucător Jean-Francois Hernandez, ce activează la Atletico Madrid, respectiv Real Madrid (Theo a fost recent transferat) ocupă poziţiile de mijlocaş central în defensivă şi mijlocaş central stânga.

Bryan Passi a fost la 19 ani căpitanul echipei B a lui Montpellier, cu care a semnat un contract profesionist în luna febuarie a acestui an. În echipa tinerilor jucători, băiatul lui Frank Passi ocupă postul de fundaş dreapta, iar pe postul de fundaş stânga se află Kevin N’Doram, fiul lui Japhet N’Doram.

În acestă echipă şi-a făcut loc cu Ianis Hagi, în vârsta de 18 ani, mijlocaş lateral stânga, fiul lui Gigă Hagi. Acesta a impresionat după transferul la Fioretina de vara trecută după ce a fost antrenat chiar de Hagi la Viitorul Constanţa.

Din echipă mai fac parte Justin Kluivert pe postul de mijlocaş lateral dreapta, Diego Poyet – mijlocaş defensiv-, Giovanni Simeone atacant în spatele vârfului şi Federico Chiesa vârf împins.Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri