Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Veste tristă pentru suporteri: anunţul făcut de Messi, după meciul Argentina - Chile

Monday, 27 June 2016, 09:06 Sursă: REALITATEA.NET

"Este greu după patru finale pierdute (n.r. - trei la Copa America şi una la Cupa Mondială). Cred că pentru mine aventura la naţională s-a încheiat. Cred că este cel mai bine pentru toată lumea. Şi pentru mine şi pentru oamenii care aşteaptă acest lucru. Decizia este luată", a declarat Messi la postul TycSports, după finala Copei America în care a ratat la loviturile de departajare.

Lionel Messi, în vârstă de 29 de ani, nu a câştigat niciun trofeu cu naţionala Argentinei, singurul succes fiind cu echipa olimpică la Jocurile Olimpice din 2008.

Messi a debutat la 18 ani la prima reprezentativă într-un meci amical cu Ungaria, la 17 august 2005. A jucat 113 meciuri la naţionala Argentinei şi a devenit cel mai bun marcator din istorie, cu 55 de reuşite. El a reuşit această performanţă la meciul cu SUA, scor 4-0, din semifinalele actualei ediţii a Copei America.

Echipa naţională a statului Chile, deţinătoarea trofeului, a câştigat ediţia centenară a Copei America, după ce a învins, duminică, la East Rutherford, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, reprezentativa Argentinei, în finala competiţiei.

La finalul celor 120 de minute, scorul a fost egal, 0-0.

Fiecare selecţionată a avut câte un jucător eliminat, chilienii pe Diaz în minutul 28, argentinienii pe Rojo în minutul 43.

La loviturile de departajare pentru Chile au marcat Castillo, Aranguiz, Beausejour şi Silva, iar Vidal a ratat, în timp ce pentru Argentina au înscris Mascherano şi Aguero, în timp ce Messi şi Biglia au ratat.

Argentina şi Chile au disputat şi finala ediţiei precedente, care a avut loc anul trecut. Atunci, tot chilienii s-au impus la penaltiuri, cu scorul de 4-1.

Argentinienii au pierdut pentru a 14-a oară în istorie o finală a Copei America, ultima dată când au câştigat trofeul continental fiind în 1993.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT