Veste proastă pentru Pandurii Tg. Jiu: clubul rămâne fără bani

Friday, 19 February 2016, 14:39, Sursă: REALITATEA.NET

Narcis Răducan, preşedintele Pandurilor, a declarat, vineri, la Dolce Sport, că, fără banii de la Complexul Energetic Oltenia, clubul nu poate rezista.

Adaugă părerea ta

"CEO ne dă 2 milioane de euro. Ce e frustrant pentru noi e că am reuşit cu acest buget să aducem echipa în cupele europene, în play-off şi să avem patru jucători la echipa naţională. Eu sunt de acord să încercăm să ieşim de sub tutela CEO, chiar dacă în această zonă minieră, se întorc bani către sport. Am rugat conducerea CEO să ne sprijine în acest sezon, pentru că mai avem şi datorii. E o lovitură directă. Mai greu de atât nu se poate. Avem două luni întârziere la salarii şi bonusurile restante din noiembrie. Este deja prea mult pentru nişte oameni care au muncit pentru acest oraş. N-avem cum să rezistăm fără aceşti bani. Suntem singura echipă din Oltenia pe un loc din play-off şi ar fi păcat să mai dispară o echipă în plin campionat", a spus Răducan.

Programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia vor fi suspendate, conform unei postări publicate, vineri, pe Facebook, de către Victor Grigorescu, ministrul Energiei, conform Mediafax.

"În urma rezultatelor financiare care prevăd o potenţială pierdere record, consider de la sine înţeles că programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia să se suspende. Clubul Sportiv Pandurii Târgu Jiu, un club profesionist de fotbal, nu face excepţie de la această regulă. Vom avea grijă ca la aprobarea bugetului companiei să nu avem surprize neplăcute în care să descoperim posibile sponsorizări ascunse la categoria «şi alte plăţi»", este anunţul făcut de Grigorescu pe Facebook.

Până la ora difuzării acestui material, reprezentanţii clubului Pandurii nu au putut fi contactaţi pentru un punct de vedere.

Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, Pandurii se află pe locul cinci în clasamentul Ligii 1, cu 43 de puncte, la patru puncte în spatele liderului Astra.