Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Verdictul dur al lui Rednic după accidentarea Cristinei Neagu! “Nu mai ești 100%. Știu cum e”

Friday, 14 December 2018, 12:26 Sursă: REALITATEA.NET

Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucișat anterior la genunchiul drept – în partida cu Ungaria – și va lipsi 6 luni de pe teren. Românca este cea mai bună marcatoare din istoria Campionatului European.

M-am uitat la meci, am văzut cum duce mâna la cap și mi-am dat seama că e destul de grav. Când faci ruptură de ligamente, te ia cu amețeală. Eu știu cum e! Ele joacă pe suprafețe dure, e foarte greu. Noi ce am putea să-i oferim… un genunchi nou (râde). Știu ce înseamnă, după o accidentare de nivelul ăsta, nu mai ești 100%. Dar ea e o fată foarte ambițioasă, trebuie să fii ambițios, mai ales la început, când durerile sunt destul de mari. Și eu tot mă gândeam… să mai joc, să nu mai joc. Trebuie să aibă multă ambiție ca să revină la nivelul pe care l-a avut.

Aveam nevoie de ea în semifinale. Ce m-a surprins… după ce ea a ieșit de pe teren accidentată, le era teamă să bată și 7 metri, se uitau stânga-dreapta. Se vede că era o jucătoare de bază, o personalitate. O să ne lipsească foarte mult, dar poate fi și ambiția celor care au rămas acolo să demonstreze că au valoare și se poate fără “, a spus Mircea Rednic, în cadrul unei conferințe de presă.

România joacă astăzi împotriva Rusiei în semifinalele EURO 2018, de la ora 18:30, la Paris.

Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT