Coronavirus - România: 19669 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

US OPEN. Anunţul Nadiei Comăneci înainte de meciul lui Halep cu Şarapova. Americanii, ULUIŢI

Monday, 28 August 2017, 15:04 Sursă: REALITATEA.NET

"Va ajunge numărul 1 în propriii termeni, nu după previziunile cuiva. A pornit de pe locul 150 şi a câştigat multe turnee. În cele din urmă, va ajunge acolo. Va câştiga un Grand Slam şi va fi numărul 1, apoi vor fi întrebări dacă va putea să o facă din nou. Datorită succesului ei, mulţi copii vor să joace tenis în România. Este extraordinar pentru România şi sunt convinsă că va fi în curând numărul 1", a spus Nadia Comăneci, pentru sursa citată, preluată de Mediafax.

Zeiţa de la Montreal locuieşte în Oklahoma şi merge de ani buni la US Open. Legătura cu Simona Halep a fost cimentată, în timp, la Bucureşti, prin intermediul lui Ion Ţiriac.

"Să socializăm şi să fim împreună înseamnă mult pentru amândouă. Nu mă pot băga în pregătirea ei tehnică, dar cred că, ţinând cont de experienţa mea în gimnastică, ai nevoie de multă încredere în tine tot timpul şi de tone de repetiţii ca să fii la cel mai înalt nivel. La fel ca în tenis, capeţi încredere dacă repeţi mult în gimnastică. Încrederea îţi oferă consistenţă, iar consistenţa îţi dă încrederea că poţi face asta în fiecare zi", a conchis campioana de la Montreal.


Citeste totul despre:


Alte articole din: SPORT
Adaugă părerea ta
Alte articole din: SPORT