ŞOC ÎN FOTBALUL ROMÂNESC. MARIN CONDESCU, noul manager la UNIVERSITATEA CRAIOVA

Thursday, 23 January 2014, 21:17 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET
UNIVERSITATEA CRAIOVA. MARIN CONDESCU. "UNIVERSITATEA CRAIOVA are un nou manager general. Este vorba de Marin Condescu, fostul preşedinte al echipei Pandurii Târgu Jiu. MARIN CONDESCU va îndeplini această funcţie pe o perioadă de trei ani. Condescu va pune umărul la promovarea echipei Universitatea Craiova, în primul eşalon fotbalistic", se arată în comunicatul de presă, postat pe site-ul UNIVERSITĂŢII CRAIOVA.
 
UNIVERSITATEA CRAIOVA. MARIN CONDESCU. "Da, am format echipa de tehnicieni, Emil Săndoi este antrenor principal și dăm drumul la treabă. O să ne antrenăm în Capitală în prima fază, după care vom analiza toate posibilitățile și vom găsi o soluție", a declarat pentru Digi Sport 1, MARIN CONDESCU.

"Am ajuns la o înţelegere cu domnul Adrian Mititelu şi pornim împreună într-un proiect menit să reclădească Universitatea Craiova, o echipă pe care amândoi am iubit-o. Ni se alătură şi Emil Săndoi din această seară şi oricine doreşte este aşteptat alături. Avem obiectiv promovarea în Liga I, după care, desigur că aspirăm la mai mult", a precizat MARIN CONDESCU, pentru MEDIAFAX.
 
UNIVERSITATEA CRAIOVA. MARIN CONDESCU: PANDURII riscă să se desfiinţeze

UNIVERSITATEA CRAIOVA. MARIN CONDESCU. Marin Condescu, membru în AG a grupării Pandurii Târgu Jiu, anunţă posibila retrage a sindicatelor ceea ce ar duce, conform statutului, la desfiinţarea echipei, după ce un alt acţionar de la club, Artego SA, a înaintat o cerere similară către Consiliul de Administraţie al clubului.
 
UNIVERSITATEA CRAIOVA. MARIN CONDESCU. Conform lui Condescu, Consiliul de Administraţie al Artego SA a votat o astfel de decizie, iar miercuri o solicitare înaintată clubului de fotbal a fost înregistrată oficial, Pandurii rămânând doar cu trei acţionari, respectiv Complexul Energetic Oltenia, Primăria Târgu Jiu şi Uniunea Sindicatelor Miniere Oltenia.

Condescu afirmă că şi Uiunea Sindicatelor Miniere din Oltenia (USMO) ia în calcul retragerea din acţionariatului echipei, sindicatele conduse de acesta deţinând mărca, sigla şi palmaresul sub care evoluează jucătorii de la Pandurii Târgu Jiu.

UNIVERSITATEA CRAIOVA. MARIN CONDESCU. Directorul de la Artego SA, Viorel David, a declarat, însă, joi, corespondentului MEDIAFAX, că este foarte posibil ca societatea să revină asupra deciziei de retragere, după ce, în cursul zilei, a participat la o întâlnire cu ceilalţi acţionari ai clubului, mai puţin Marin Condescu. "A fost o întâlnire la sediul CE Oltenia şi în urma discuţiilor de acolo cred că vom reveni asupra deciziei de retragere. Sigur că trebuie să luăm o hotărâre în acest sens în Consiliul de Administraţie de la Artego, dar la momentul acesta pot să afirm că nu ne mai retragem. Asta este, oamenii se mai răzgândesc şi de la o zi la alta, iar noi suntem în situaţia aceasta", a menţionat David.

Vicecampioana Pandurii Târgu Jiu, locul 4 în Liga I în acest moment, este un club de fotbal bazat pe asocierea non-profit dintre USMO, Artego, Primăria Târgu Jiu şi Complexul Energetic Oltenia.
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri