Un nou stadion STELAR va fi construit în România! Anunțul a fost făcut astăzi

Wednesday, 08 January 2020, 18:30 Sursă: realitateasportiva.net

Autor: Realitatea.NET

Primăria din Iași a anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că va demara construcția unui nou stadion.

Noua arenă va urma să fie pusă la dispoziția clubului Politehnica Iași, care activeză în Liga 1, și va avea un număr de 15-20 de mii de locuri.

”Termenul limită de depunere a ofertelor în cadrul licitației deschise pentru achiziția serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru acest obiectiv a fost 11 septembrie și nu mai puțin de cinci firme sau asocieri au depus documentațiile necesare.

În cursul zilei de astăzi, 8 ianuarie, primarul Mihai Chirica a semnat contractul de proiectare cu firma Sigm – Home Project SRL, contra unei sume de 3.300.000 lei, fără TVA (3.927.000 lei, cu TVA), în condițiile în care procedura de achiziție publică a avut o prevedere bugetară de 4.699.999,99 lei, cu TVA. Durata contractului este de maxim opt luni de la data emiterii ordinului de începere”, se arată în comunicatul municipalității.

Momentan, municipalitatea nu se știe unde va fi poziționat noul stadion. La dispoziția proiectanților au fost puse două amplasamente aflate în proprietatea primăriei.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.Adaugă părerea ta
Alte articole din: FOTBAL