Un jucător al Oţelului Galaţi, nelăsat să intre în România

Monday, 13 January 2014, 14:50, Sursă: Mediafax

Atacantul brazilian al echipei Oţelul, Henrique Bernardo, a avut probleme, luni, la revenirea în România pentru reluarea pregătirilor alături de gruparea gălăţeană, poliţia de frontieră de la Aeroportul Internaţional Henri Coandă nepermiţându-i accesul în ţară din cauza unor probleme cu viza.

Adaugă părerea ta

Henrique Bernardo trebuia să ajungă în România în cursul zilei de duminică, însă avionul care l-a adus din Brazilia la Roma a avut întârziere, astfel încât atacantul a ratat legătura către România. El a fost nevoit să doarmă în Roma, iar luni, în jurul orei 11.30, a sosit la Otopeni şi astfel a ratat reunirea echipei pentru sezonul de primăvară.

Poliţia de frontieră nu i-a acordat brazilianului accesul în România deoarece o taxă legată de viză nu fusese plătită.
Prietena lui Henrique, care îl aştepta pe acesta la aeroport, a încercat să ia legătura cu cei din conducerea clubului, care i-au transmis că problema va fi rezolvată, însă brazilianul va fi trimis înapoi la Roma.

Potrivit prietenei lui Henrique, el ar urma să se alăture lotului gălăţean în cantonamentul din Spania, care va avea loc în perioada 23 ianuarie - 13 februarie.